Rival de loop unicorn koleksiyonu

Bir unicorn bir flamingo modası çıktı ki hepimiz  bu figurlerin olduğu ürünleri arar olduk. Tabii markalarda bizleri kırmayıp ürünler, koleksiyonlar üretmeye başladılar. Bunlardan bence en konuşulanlarından biri Rossmann'da satılan Rival De Loop markasının unicorn koleksiyonu oldu. Bu koleksiyon  bolca parıltı içeriyor uyarmalıyım . 


Peki bu koleksiyonda favorilerim neler, ürünlerin performansları nasıl bir de onlara bakalım. Özellikle rainbow highlighter modası var iken unicorn ile birleştirilmiş  unicorn highlighterı ile başlayalım. 
 6 renkten oluşan  bu higlighterı ilk görüp "aa böyle rengarenk mi etkisi?" Diyenleri duyar gibiyim. Korkulacak gibi bir ürün değil çünkü tüm renklerin birleşmesi ile karşınıza  pigmenti yüksek etkisi enfes bir highlighter çıkıyor.  Tozutma konusunda evet biraz yapısı müsait olsa da gerçekten sevilecek bir ürün. 
 Herkesin deli gibi merak edip bulanın  aldığı  far paleti ise bence bir çok far paletinden ve renginden farklı. Sanki aynı ton 3 sedefli renk far paleti varmış gibi görünse de aslında her birisini uyguladığınızda farklı alt renkler görmekteyiz.  
Swatch yapıldığında gördüğünüz gibi renkler farklı. Bazı kullanan kişiler pigmentasyonu  yüksek değil dese de bence bu tip yanar döner yapılı  içeriği farklı farlar  satin yapıda ve çok pigmentli olmamalı bu sefer de çok zor kullandım denilirdi. Ben nedense çok sevdim özellikle göz pınarlarıma çok sık kullanmaktayım. Kesinlikle Rival de Loop bizim isteklerimizin hızına yetişebiliyor . 


Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar