Bee Beauty Fruit Therapy Şampuan & Saç Kremi

Yaz geldi ve saçlarımız artık eskisinden daha fazla bakıma ihtiyaç duymakta. Ter, güneş, deniz derken  saçlarımız bu süreçte yıpranmaya açıktır. Ben kışın kullandığım şampuanlarımı yazın değiştirmekteyim çünkü kışın  saçlarımın yapısı yazın saç yapımla aynı olmuyor. Çoğumuzun aslında öyle değil mi?






Ben Gratis'te görüp kokularına aşık olup yaz öncesi denemek istediğim Bee Beauty markasının Fruit Therapyy  Ahududu ve Yaban Mersinli saç serisinin  2 ürününden bahsetmek istiyorum. Saçlarımın dipleri normal uçları kuru olduğu için ben şampuanını Normal saç uçları içinde kuru saç serisinden seçtim. İkisi de o kadar güzel kokuyorlar ki  saçımda bir meyve sepeti taşıdım bu iki ürünü kullanırken. 

Öncelikle bu ürünlerin yapıları ile başlamak istiyorum. İnce yapılı ürünler değil bu yüzden az bir kullanım tüm saçınıza yetiyor. Özellikle kremi  250 ml boyutuna rağmen bitmedi. Saç uçlarımı yumuşacık yaptı. 
Bende herhangi bir yağlanma, kepeklenme sorunu yaşatmadı. Alerjik bir kaşındırma, kızarıklıkta yapmadı.  İçinde ölü deniz mineralleri bulunduğu için de saçlarım daha parlak göründü. Ben bu seriyi çok sevdim. Fiyatı uygun kendisi güzel bir daha alır mıyım alırım.

Yorumlar

  1. bende denemek istiyorum bu güzellikleri, sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba! Blogunuzu yeni kesfettim :) deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi hemen değerlendiricem :) Bende bekliyorum muhakkak:)https://lavvienrose.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar