Nature & Beauty Ürünleri İncelemem

Merhaba 
Baharın en güzel ayına ve benim de doğum günümün olduğu aya girdik. Bahar temizliği gibi cildimize de bahar bakımı yapmak gerekli.  Doğru ürünler bu zamanlarda gerçekten çok önemli.  hangi ürünü denesem derken Nature &; Beauty markasının ürünü ile  tanıştım. 



Bu marka elime ilk geçtiğinde klasik kil maskesi, tonik, nemlendirici diye düşünmüştüm. Ürünü düzenlik sıra ile ve düzenli periodlar ile kullandığında vaadlerini gerçekleştiriyor. Ben 2 aylık kullanımım sonunda karma olan cildimin daha düzene girdiğini. Cildimin daha parlak ve pürüzsüzleştiğini, her kullanımın ardından sanki cilt bakımı yaptırmış gibi göründüğünü fark ettim. 


Marka vaadleri ise; "Düzenli kullanımda sivilceleri yok eder, yeni sivilce oluşumunu engeller. Ciltteki sivilce kaynaklı kızarıklıkların daha kısa sürede ortadan kalkmasını sağlar. Yüzde oluşan siyah noktaları ve lekeleri yok eder. Cildi ölü hücrelerden arındırarak ve doğal cilt tabakasını koruyarak daha genç görünüm sağlar. Cildi sıkılaştırır, cildin deri dokusunu güçlendirir ve kırışıklıkları önler. Ciltteki gözenekleri açarak cildin nefes almasını sağlar. Cilt için doğal yağ işlevi görür. Yüzdeki yorgunluğu ve negatifliği alarak, dinlenmiş ve pozitif bir görüntüye dönüştürür. 

Cildi toparlar, güzel bir renk oluşmasını sağlar. Uygulanan bölgede mikrop oluşmasını azaltarak cilt sorunlarını genel olarak yok etmeye yardımcı olur. Sivilce izi, doğum izi, yara lekesi ve aşırı kilo değişimi sonucu deride oluşan izlerin yok edilmesine yardımcı olur. Sedef, egzama, mantar gibi cilt hastalıklarının etkisinin giderilmesine yardımcı olur" şeklinde.

İlk olarak Cildinizi Nature & Beauty'nin toniği ile temizliyorsunuz . Sonra kil maskesini uyguluyorsunuz.  Bu kil maskesi bence markanın en şahane ürünü. 
Maskeyi uygulayın uyguladıktan kısa süre sonra kil maskesinin kurumasını bekleyin. İçerisinde minik tanecikler göreceksiniz. Bu tanecikler kil maskesini temizlerken size aynı zamanda peeling etkisi yaratacak. Sonrasında ise  nemlendirici kremini sürün ve bu kadar. Her kullanım sonrası göreceksiniz ki cildiniz yumuşacık ve daha parlak.  Kokusu çok hafif ama çok güzel. yapısı rahatsızlık vermiyor ürünlerin.


Reyhan Bitkisel Ürünler ve Kozmetik firması tarafından üretilen bir marka olan Nature & Beauty Türk Patent Enstitüsü tarafından tescilli bir marka  bu yönden  zaten bir artıları var.  Tarım ve Gıda Bakanlığı izinli ve doğal olduklarını belirtiyorlar bir uyarı var benden size organik demek doğal demek değil . İçeriğinin doğal olması demek daha doğal içeriklerin olması ve zararlı içeriğin azaltılmış olmasıdır. Doğal içerikli ürünler ve organik ürünler tercih etmenizi öneririm. :)

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar