Loreal Skin Expert Değerli Çiçekler Serisi

Herkese Merhaba 


Bahar geldiyse, çiçekler açtı ise cildimiz de çiçek açmalı diye düşünüyorum. Soğuk bir kışın ardından cildimiz normalden fazla bakım ve neme ihtiyaç duyar. Biz cildimize ne kadar iyi bakar isek o kadar sağlıklı görünürüz unutmayın.





Ben bu bahar yeni bir ürünle başlangıç yapmak istedim. Hem içeriğinden dolayı hem çiçek özlerinden dolayı hem de Loreal'in bana marka güvenilirliği vermesinden dolayı.  Loreal'in yeni çıkartmış olduğu Skin Expert  değerli çiçekler serisinin 2 ürünü olan tonik ve temizleme jelini kullandım. 



İlk izlenim bu seriyi  almaya nasıl karar verdiğim ile başlıyor aslında. Almadan önce sabun alkol içermediğini gördüm. Aynı zamanda yasemin ve gül özlerinin içerisinde olduğu yazıyordu. Ben yasemin kokusunu seven birisi olarak hemen kokladım. Ve ağır lmayan  mis gibi çiçek kokusunu aldım. Kuru ve hassas ciltler için üretilmiş olan bu seri nem verirken aynı zamanda kullanım sonrası cildimde rahatlama sağladı. 

Ambalajları rahat kullanıma uygun ve pembe olması ile de sevimli.  Temizliyor arındırıyor canlandırıyor. Toniğini  daha sevdiğimi dile getirmem gerek. Toniği sürdükten sonra cildimin gergin taze ve parlak görünmesi etkisi gerçekten şahane.  Cildiniz kuru ve neme ihtiyaç duyuyor ise bu seriyi denemenizi öneririm. 

Yorumlar

  1. kış aylarında denenebilir sanki bunlar benim için..

    YanıtlaSil
  2. Yaemini severim ama çiçek olan gülü sevsemde kozmetikte gül kokusunu sevemedim gitti..Ambalajlar güzelmiş.Güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
  3. tonikten sonra yüzü yıkıyor muyuz ?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar