Saç şekillendirici ürünlerim

Bir kaç gün önce snapchat te makyaj masamı ve tüm çekmeceleri incelemiştik birlikte ve bir kaç takipçim saçlarım düz olduğu için ne kullandığımı merak etmişlerdi. Çekmecemdeki ürünleri gösterdiğimde  detaylı anlatamadım ve size oradan bir söz vermiştim. Şu an mevcut kullandığım saç ürünlerimin blog yazısını yazacağımı söylediysem sizleri kırmam bekletmem de :)



Benim tüm saç şekillendirici ürünlerim bunlar .  Saçlarım düz ve sönük olduğu için hacim verdirmek  şekil verdirmek için çabam. Düz olduğu için düz iken pek derdim yok ama hafif hacimli dalgalı olsun dediğimde maalesef hiç bir şey sürmeden maşasız fönsüz duran saçımın pek ömrü yok 😊 Üstte gördüğünüz ürünlerin içinde farkettiyseniz  serumlarım maskelerim yağlarım yok . Bu yazımda size günlük şekil vermek için  kullandığım ürünlerimi paylaşmak istedim.





Öncelikle en sevdiğim ürünlerle başlayayım. Saç köpüklerini çok seviyorum son zamanlarda hele kazık gibi yapmayan bakım ve şekil veren saçı hem yumuşacık yapan hem mis gibi kokutan hem şekil veren bu köpükler benim favorim. En sevdiğim morfose milk therapy ikincisi ise urbancare shake & repair :) redistin milk& run honey ürünü morfose milk therapy ile benzer özellikle fiyatları redist 10 tl  morfose 20 :) yani uygunu almak mantıklı:))

Bir de kremsi yapıdaki ürünlerim var onların en başında ise shwarzkopf got 2 be all star serumu geliyor.  Wax gibi olan şekillendiricisini denedim ama tercihim kremsiserumlar :) pantene ise hiç bir şeyim yoksa süreceğim yedekteki acil durum  şekillendiricim . 


Gelelim köpük ve deniz tuzu spreyime. Watsons'tan aldığım deniz tuzlu spreyi henüzm deneyemedim ama saçları dalgalı olan arkadaşlarımın bazıları banyo sonrası kolaylıkla şekil verdirdiğini söyledi.  Köpük  olarak sert köpük isteyenlere Schwarzkopf un Taft ürününü öneririm ma maalesef öylesine aldığım fixegoiste diye sanırım olan bu kuaför ürününü sevemedim. 


Banyo sonrası  saç ürünlerime gelirsek  şuan her banyo sonrası. saç açıcı kullanmasam bile asla vazgeçemeyeceğim ürün bakım yağları.Şuan Zigavus'un argan yağını kullanmaktayım.  Bioblas'ın saç açıcı suyunu çok severek kullandım hatta bu ikinci şişesi . Redist ise maalesef beni kendinden soğuttu çünkü son kullanma tarihine 1 yıl olmasına rağmen ürün inanılmaz bir kokuya sahip. Kokusu ağır ve bozuk gibi kokmaya başladı bir süre sonra yani pek sıcak bakamıyorum. 

Saç spreylerimden taft ı yeni bitirdiğim için diamonf olanını göremesenizde burada  en sevdiğim spreyim kesinlikle. Urban Care . Morfose ve Redist kocamanlar gördüğünüz gibi ama Redist'in artısı keratin içermesi . Morfose ise Redist'e göre sert ve sabitlemesi güçlü . 
Bunlar benim bir çekmecemdeki saç şekillendirici ve bakım ürünlerim. Umarım fikir verebilmişimdir .



Yorumlar

  1. morfose ve urban benim favorim. schwarzkopf tavsiye ederim canım ben memnun kaldım şekillendirici kreminden

    YanıtlaSil
  2. Morfose köpüğü çok kişiden duydum, kuaförüm de tavsiye etmişti. Elimdeki ürünler bitince denemek istiyorum. Eğer doğal dalga seviyorsan Toni&Guy'ın Sea Salt Spray'ini tavsiye ederim. Benim çok severek kullandığım ürünlerden bir tanesi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar