Rossmann krem ve duş jeli seçimlerim

Herkese merhaba . Bu yazımda sizlere son Rossmann alışverişimde krem ve duş jeli olarak neleri aldığımı  paylaşmak ve yorumlamak istedim. Yeni ürünler raflara gelmişken, kokuları da güzel iken aldık . Haydi bir bakalım ben neler almışım. 

Eğer egzotik meyve kokularını seviyorsanız  bu krem tam sizlik . Mis gibi şahane bir kokusu var . Bu gençler için üretilen bir seri ama kendini genç hissedenler de tabi ki  yok mu vaaarrr. 

Nar kokusu kozmetikte en sevdiğim kokulardan biridir . Isana hafif rahatsız etmeyen nar kokulu kremini de yapmış daha ne olsun.  
Rossmann'a dark magic snow white ve forbidden apple  diye 3 masal koleksiyonu geldi biliyorsunuz ve bunların. İçerisinde en beğendiğim forbidden apple  kokusu oldu . Mis gibi elma kokusu kokusu. Bu serinin duş jeli kremi ve şampuanı bulunmakta. 
Duş jellerinde ise favorim forbidden aplle ve snow white :) 
Himalaya tuzunun cilde ve vücuda yararlı olduğunu bir çok yerde okumaktayız  hatta ben özellikle peeling almak yerine yağların içine himalaya tuzu koyarak doğal kendi peelingimi yaptığımı sık sık dile getiriyorum. Eğer uğraşamayanlar var ise Isana Hımalaya tuzlu bu duşta peeling ürününü çıkarmış. İnce ince içinde tuzlar var kokusu da güzel :)
Gelelim merak edip aldığım bu iki ürüne . Bunlar duş yağı olarak satılıyor .  Öğrendim ki duş jeli gibi kullanımı   öyle yağlı yağlı  rahatsız edecek bir ürün değil ama nemlendirmek açısından duşun en sonunda bunu sürüp hem mis gibi kokabilir hem de nemlendirebilirsiniz. 
Ben bu yeşil renkli olanının kokusunu daha sevdim ve bunu aldım . 
Son olarak onca duş jelinden  bir de bunu aldım niye mi çünkü bana mis gibi yaz meyvelerini egzotik bir yaz gününü hatırlattı. Yaz yaz kokuyor diye aldım valla . 
Rossmann  kendi Isana markasını satarak aslında bizlere güzel bir şey yaptı. Hem uygun fiyata hem mis gibi kokan ürünlere sahip oluyoruz. Yeni ürünlerin, çeşitlerin gelmeside ayrıca bir artı. 


Yorumlar

  1. himalaya tuzu ilgimi çekti ilk rossmann ziyaretimde bakacağım :)

    YanıtlaSil
  2. yaz kokularına bayılıyorum güle güle kullan canım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar