Newmacy Alışverişim

Dün bir kargo geldi . 1 gün önce verdiğim Newmacy markasının siparişiydi bu kargo .  Markayı gerçekten çok merak edip ne varsa sipariş verdim. Özellikle doğu ülkelerinde inanılmaz popüler olmuş bir marka kendisi. Denemesem olmazdı. 


Kargodan çıkan bu özenli paketleme için benden artı puan aldı marka. İçindekiler tek tek ayrıca kırılmaması için paketlenmişti.


İlk ürün Newmacy markasının iddialı olduğu ürünlerinden biri olan  10'lu concealer paleti idi. Bu palet hakkında en çok mat bitişli olan sayılı paletten biri yorumunu duydum. 


Dış kabında da renkleri gösterilmiş hatta benim için hem kontür hem concealer paleti oldu. 


Renk seçeneği açısından gerçekten zengin bir palet. 


Işıklı ortamda da gördüğünüz gibi renkler çeşitli peki performansı ?  Gerçekten denildiği gibi yağlı bir yapısı yok .bir çok palet fazla yağlı bitişe sahip olduğu için  yapay duruyor veya kusma yapıyor . Bu ürün suya dayanıklı, ılık suda bile çıkmadı.  Ciltte parlak durmuyor ben çok başarılı buldum. Bu paletlerin  çeşitleri de bulunmakta ancak. Bu set profesyonel olduğu için performans olarak bir tık daha başarılı 




Asıl alışveriş yapmamın sebebi ise bu gördüğünüz  palettir. Instagramda rekli göz makyajları paylaştığım için renkli geniş renk seçenekli bir palete ihtiyacım vardı. 



Gördüğünüz  gibi renkler şahane pigment yoğun, ve her rengin farklı tonları palette bulunmakta. Bu paletin bir de bronz kahve tonlu olanı bulunmakta .
Bu paleti rahatlıkla kullanabilirsiniz hem sıcak hem soğuk tonları içerisinde barındırmakta. 
Bu da renkli ve simli seri olan 88'li paleti . Şahane görünmüyor mu ? 

2. Seçtiğim far paleti pigment konusunda büyük markaların en yoğun pigmentli far paletleri ile yarışan 15 li markanın paleti.  


Parmağınızı değdirdiğinizde bile yoğun olarak renk alabildiğiniz bir palet . Bana far paleti soranlara da son haftalarda şiddetle önerdiğim paletlerden biri.
15'li diğer palet ise bu sıcak tonlu olan palet  bu paletlerdeki farlar pressed yani sıkıştırılmış yoğun pigmentli farlar. Uygulama sırasında karıştırma fırçasıyla daha az etki normal fırça ile yoğun pigment elde edebilirsiniz.



Bir de pudra arayışındaydım şans verdim tabi ki.  Bu ürünün vaadi . Ciltteki boşlukları doldururken  pürüzsüzlük vaad etmesi.  Mat bir pudra kendisi. 



Pudrasını denediğimde ilginç bir özelliğini fark ettim ki o da renk eşitlediği. Alta koyu da sürseniz fondöteni üstüne bunu sürdüğünüzde eşitliyor açıksa yine eşitliyor. Kapatıcılığı başarılı, doğal bir kapatıcılığı var. Sevilebilecek bir pudra.




Fırça ihtiyacım olduğu için merak edip bu fırça setini aldım.  Çantasıyla gelmesi dışında çeşit çeşit 10 tane fırça içinde bulunması beni etkiledi. 


Gördüğünüz bu setteki fırçalar inanılmaz yumuşak kıllara sahip ve fiyat özellik performansına bakıldığında performansı gayet yüksek fiyatı gayet uygun kalıyordu. 

 Dökülme veya uygulama sırasında yapay iz bırakmaması şahane bir şey. 


Mat likid rujları için çok güzel yorumlar okudum. Bir sürü renk çeşidi bulunmakta.  


Önce elime sürdüm  sürdüğümden 15 sn sonra kurudu ve matlaştı. matlaştıktan sonra kalıcılığını merak ettim. 


Ilık suyun altına eyelinerı denerken  rujları da denedim ovuşturdum ve  en fazla dağıldığı bu resimde gördüğünüz kadardı. Bu güzel bir sonuç. 
Normal rujlarını da denediğimde  mat yapılı ve pigmentli olduğunu gördüm. Bende 3 rengi bulunmakta. En sevdiğim ise sağdaki kahve nude tonlu olan oldu kesinlikle . 




Peki o çıkmayan eyeliner hangisi ? Tabi ki bu . Bu eyeliner gerçekten çıkmıyor . Suda ovuşturdum ve inanın elim kıpkırmızı oldu ancak çıkmadı :)

Fırçasının ucu keçe uçlu. Kullanımı gayet rahat. 

Tek seferdegüzel bir eyeliner çekebiliyorsunuz ve  kuruduktan sonra  güvenle  gününüzü geçebilirsiniz. 

Fondötenini bir sivilce problemi yaşayan arkadaşım önermişti. Medical bir fondötenmiş. İçeriği bir çok fondötene göre  daha masum ve mat bitişli. Benim gibi karma ise cildiniz. Mat pudra ve mat fondöten kullanabilirsiniz. 

Şişesi bana MAC fondötenini anımsatsa da bu kullanım rahatlığını da hissettirdi açıkçası.  SPF koruma olması  da güzel bir özellik tabi ki :)
Kocaman süngeri hem vücut hem yüz için kullanılıyormuş. Bir arkadaşım çok beğendiğini söylemişti o zaman şans verelim dedim. 
Gelelim bu Kocaman sete . Bu set 150 tl üzeri alışverişte kampanya kapsamında bana ücretsiz geldi ki bu set indirimli 160 tl :)  Ee böyle avantajlı bir seti kaçırmak istemedim. 
İçinde makyaj için gerekli çoğu ürün bulunmakta. İyi ki alışveriş yapmışım dedim. 6 tane çekmecesi olan siyah kutunun içinde  bu güzellikler bulunuyor. Allıklar, concealer, farlar, pudra ve  kontür pudraları ve son olarak rujlar tek bir sette. 







Yorumlar

  1. güzel bir alışveriş olmuş, iyi günlerde kullan yeni cicilerini:)

    YanıtlaSil
  2. hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ümrancığım çok teşekkür ederim öpüyorum :)

      Sil
  3. hepsi de çok güzel güle güle kullan, renkli palet gerçekten harika sen zaten renkli makyajda çok iyisin bunlarla dilediğin gibi göz makyajları yapabilirsin çok hoş çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh renklii makyajlar vallahi sırf o makyajları sizler ile paylaşmak için o paleti aldım yalan değil :)

      Sil
  4. rengarenk çok güzel hepsi, makyajlarınızı da beğeniyle takip ediyorum instagram ve snapchatte, bu ürünlerin makyajlarını da merakla bekliyorum, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek tek renkleri denemeye başladım fotograflarını yayınlarken belirteceğim hangi ürün ve paleti kullandığımı :) sevgiler Esra Hanım :)

      Sil
  5. paletler harikaymış iyi günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  6. Kargo süresi kaç gündü acaba

    YanıtlaSil
  7. Sen hangi siteden aldın ve kahve tonları olan set mat mı parlak mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. www.newmacy.com sitesinden aldım o palette hem mat hem simli var

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar