Artemis burç kremi

Bazı ürünleri nedense kullanmadan yazmak istemiyorum.  Ne zaman bu koku çok güzel diyip krem alsam tenimde  farklı bir kokuya dönüşüyor ya da anlık koku kalıyor hemen gidiyor. Bu yüzden geldiği günden beri kullandığım bir kremi size sunmak istedim. Blogger arkadaşlarımın çoğunda bu ürünü görmüşsünüzdür.
Artemis farklı bir ürün ile karşımıza çıktı. Burçlara özel krem ile kendinizi özel hissetmek veya çevrenizi doğum günlerinde özel hissetmek için gayet uygun bir ürün.

Kutusu pek bir hoş geldi. Burcunuzun şekli kutunun üzerinde  özel bir paketleme ile size geliyor. 


Kutunun içini açtığınızda sizin burcunuzun koku ve bitkileri ile hazırlanmış krem. Hoş ve süslü bir şişe ile karşımıza çıkıyor. Ben 12 nisan doğumlu olduğum için koç burcu kadınına özel krem geldi. Bu krem el ve vücut kremi olduğu için rahat rahat vücuduma kullandım.


Pek bir mistik geldi kokuya sahipti. Ben çok şekerli kokular sevmiyorum zaten. Bu krem benim kullandığım baharatlı kokularla neredeyse aynıydı.  Cildimde herhangi bir kabarma , kızarıklık, acı, kaşıntı yapmadı  o yüzden de mutlu mesut kullanabilirsiniz :)

Şişesi gayet kullanışlı. Sıktıkça yukarı çıkan bir pompası var. Yok dipte kaldı yok  yarısı kaldı derdi yok. Ben sevdim. Her burcun kokusu farklı ama "melodi ya beğenmezsek?? " demeyin sitesinden girip kendi burcunuzun kokusu ve içeriğine bakabilirsiniz. İşte  Link  tık tık

Yorumlar

  1. Bende de kova burcu için olanı var aşk yaşadık geldiği günden beri =)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar