Jamaican colours saç boyası deneyimim

Merhabaa :)))
Bu yaz instagramdan  beni takip eden kişiler bilir ki ben  3 senedir renkli saç kullanırım. Bu tebeşir, sprey, su bazlı boya, normal boyalar pek bir moda oldu. Ben hep boncuk kaynak saç ile renkli saçlarımı ekletirdim.  Ama şimdi o kadar yöntem var ki dene dene bitiremedim.


En son Jamaican Color  markasının su bazlı geçici saç boyasıyla tanıştım. Jameican hakkında bir yerde karşılaştırmalı yazı okumuştum. Yine de en çok renk seçeneği bu markanındı . Deneyelim dedim . Özellikle su bazlı olması, kokusuz ve amonyak içermemesi benim için artı bir özellikti. 
Bende ombre tarzı da denemek amacıyla mavi mor ve pembe tonları aldım. katalogda ne renk ise o çıkıyor :) Eğer saçınız Sarı ve tonlarıysa birebir aynısı çıkıyor  açık kumralda dahil :)  Eğer kumral ve koyu kumralsa bunlar bir ton koyu çıkıyor .
İlk ombre denememi yaptıktan sonra gözlemlerim şunlar oldu. Eğer 2 dk bekletip yıkarsanız  saçınızda maalesef 2 yıkamada çıkıyor renk. bu renk 2 yıkamanın 1. sonucunda oldu . Akınca yavruağzı ve bebek pembesi bir renk kaldı :)
İkinci denemem  pembeyi ara ara saç uçlarıma uygulamak oldu . Bu sefer fazla beklettiğim için  yaklaşık 15 dk kadar fazla kalıcı oldu. Deniz, duş, güneş derken saçımdan 1 ay çıkmadı :) 

Bu aktıktan sonraki renklerden :) Dediğim gibi yavru ağzına döndü :)  Moru deneyen bir arkadaşımda lilaya oradan da griye döndüğünü söyledi :) 


Ve bir sonraki adım ... Ombre...  Benim saçlarımın uçları sarı ortası kumral olduğu için sıkıntı yaşamadım. Açıkçası baktım güzel oldu risk aldım zaten akıyor  sonbahara doğru kumral  boyatacağım en kötü dedim veeee......
Komple boyadım :))) Gerçekten farklı bir deneyim olsa da blogger arkadaşlarımında destek vermesi ve yorumların güzel gelmesi beni daha bu renge bağlanmamı sağladı . Tabi ki sezon bitti ve eylül ayına girerken eser kalmadı :) Şuan Koyu kumral ombreli saçlarım  ve özüme dönmüş durumdayım. 
İşte son halim :) gördüğünüz gibi saçlarımda kırık yok, yıpranma ve kuruluk yok pembelikte yok :)  

Yorumlar

  1. Cok guzel bir yazi olmus .merak ettigim bir urundu ilk firsatta bende denicem tesekkurler:)

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel bir yazi olmus .merak ettigim bir urundu ilk firsatta bende denicem tesekkurler:)

    YanıtlaSil
  3. süper rengarenk bir kişiliksiniz sanırım ne hoş çok yakışmış =)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba. Ben de jeans color purple rengiyle boyadım geçen perşembe günü. Ama ne zaman banyoya girsem ilk boyamışım gibi sürekli olarak boya akıyor ve her yer mor oluyor. Sizde böyle bir sorun olmuş muydu ya da önerebileceğiniz bir şey var mı? Ne kadar sürede akıyor ayrıca. Ve tamamen akıyor değil mi? Manic Panic'le boyuyordum ve keşke kuaförüme güvenmeyip yine onunla boyasaydım diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. banyoda her yıkamada akacak ta ki uçuk mora dönüşene kadar zaten akması demek renk tonunun da gitmesi demek üst üste boyarsanız boyanın tamamı akmıyor . Ben tuzlu su ve klorlu suda yazın olduğum için saçımdan aktı. Üst üste boyarsanız akmaya devam etse de alt baz sarıdan mora kayabilir hatta mavileşir :)

      Sil
  5. Boya tamamen akıyor mu acaba hiç yansıması vb kalıyor mu yanıtlarsanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mor gibi kırmızı gibi renklerde yansıma kalıyor bir süre yıkamayla tamamen sarı saçımdan aktı benim

      Sil
  6. Boyadım lütfen geçicek diyin geçmesini istiyorum saçlarım sarı ombreydi ve şuan mor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar