Gülşahımın yeni yıl kutusu :)


Merhabaa :)
 gecikmelide olsa Gülşahımın bana yeni yılda yolladığı hediyeleri göstermek istedim size. Gülşah yani sizin bildiğiniz adıyla  Hayatımın Çikolata Parçacıkları yeni yıl etkinliğinde eşimdi ve aslında bizim hediyeden çok deli gibi alışveriş konuşmamız  aynı kafa biri olmamız en büyük güzellik olmalı...
İyi ki tanımışım onu.  Bu etkinliğin süresi epey uzundu. Beni çevremdekiler bilir benim ayarım yoktur. Ama Gülşah epey incelemiş benim hesaplarımı :) 

İşte gelen kutu ... gördüğünüz gibi benim rengim pembe hakim :D 
İçinde gördükleriniz  pek anlamlı neden mi ?? Anlatiyim. Biz İzmir'liler şu H&M'e bir kavuşamadık. Bir BBW bir H&M dir hasretimiz büyüyor. Ben ay H&M H&M derken gülşah benim paylaştıklarımı  görmüş ve bulmuş. Yalnız oda sonradan fark etti ki kutuda bir kaç tane farklı renk allık vardı :) İyi oldu aslında ben  her gün farklı allık kullanan biriyim :) 
NYX ürünlerini seven biri olarak bu lipglosu görünce aşık oldum. Kurdeleli bir de :) 
Gelelim o paylaşım yaptığım H&M allığa :)   sol karede gördüğünüz benim ay önce yaptığım paylaşım. Nasıl bir allık bu aşık oldum demiştim :)  Gülşah hemen bulmuş tabii :) 
 
Diğer ikisi ise bu aşklar :) Bronzer ve Allık :) 

geri kalanlar her zaman kullandığım ürünlerim ama oje seven bana kokoş ojeler de yollamış  canım arkadaşım :)  Yılbaşında epey mutlu olarak bol kozmetikle girdim yani :)))  Gülşah'a tekrar teşekkürrr ediyorum huzurunuzda :)

Yorumlar

  1. O gülşah seni yerrrr yerrrr :) hepsini güle güle kullan güzel arkadaşım iyi ki tanımışım seni :) sen bi gel benim yanıma o zaman gör hediyelerini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyyy minnoşummmm deme öyleee zaten konuşuyoruz bu ara mart nisan gibi geleceğim sanırsammm :))) Ama sevgililer günü için bir şeyler düşünüyorum ben sana :)

      Sil
  2. Ne güzel şeyler , güle güle kullanın .blogunuz çok güzel. sizi takibe aldım. benimde hobi ve dikiş blogum var beklerim sizi muhakkak.
    http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar