Gabrini ojeler ve benim favorilerim


Merhabaa yine bir oje postuyla sizlerleyim. ınstagram hesabımda her gün farklı ojelerimi paylaşmaktayım. Her gün farklı bir oje sürmeyi seviyorum. Tabii ojenin kaliteside çok önemli.
Ben Gabrini markasının ojelerini bulunca anladım ki kalıcı ve yoğun renk veren  bu fiyatta  ojem yokmuş. Çoğu insan 2 el yıkıyorum çıkıyor. Bulaşık yıkadım  uçları gitti ojelerimin gibi şikayet etmekte.  Gabrini'de bu sorunları yaşamadım ve  renkleri muhteşemmm. 3d, neon, brilliant, nailart brush gibi bir çok serisi bulunmakta. Sizin için yaptığım nailart ve kullandığım ürünlerden örnekler sunmak istedim.



  
 Bunlarda benim Gabrini ojelerim. Biraz çok sevdiğimden renklerini sanırım her geçen gün artıyor :)  Bulduğunuzda bir deneyim derim pişman olmayacaksınız :) 



Yorumlar

  1. Ozellikle son iki nail art inizi cok begendim :) nereden aliyorsunuz bu ojeleri acaba? ben nail art ojelerini denemek isterdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzmir'de ege boncuk diye mağazadan satıl aldım ama eğer farklı şehirdeyseniz instagram üzerinden sorduğunuzda size en yakın satış noktasını anında belirtiyorlar :)

      Sil
  2. Pembe harikaaa :) Bu arada bloğum taşındı yeni adresimde de takibini beklerim. blogkizsalseyler

    YanıtlaSil
  3. Benimde oje markası olarak çok severek kullandığım bir üründür pekçok rengi vardır ama şimdi farkettimki pembe yokmuş ve pembe çoook güzel mutlaka tekrardan bakmalıyım .Bloğunu takibe aldım beklerim canım...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar