Yeni Şablon Hediyem

Merhabaaa :) 
O kadar mutluyum ki sanki blogum yeniden doğmuş gibi adeta :) Siz takipçilerimden eski sayfam için müzik ve pembe haliyle ilgili çok güzel yorumlar almıştım. Ve Kore Günlüklerim blogunun sahibi Sawako Kuronuma'nın gerçekleştirdiği şablon çekilişinin sürpriz ikinci kazananı ben seçildim :) 



İlk o kadar komiktim ki. Bana ne istediğim sorulduğunda bilemedim. O yüzden  arkadaşımdan tekrar özür diliyorum. Gerçekten kararsızlığım bazen vazgeçirecek duruma getirebiliyor :)  Allahtan ben biraz  program biliyordum da istediğim header görüntüsünü onun bana hazırladığı üzerinden eklemelerle hızlı hale getirdim ve en son  " tamam işte buuu kesinlikle bu" dediğimiz bir header ortaya çıktı. Tabii  arka plan linkler bağlantılar  mouse işaretim her şeyi ince ayrıntısına kadar gecenin 2 lerine kadar  yaptı. Emeği için  yıllarca teşekkür edebilirim. Gecesini gündüzüne katıp  1 günde böyle güzel bir şeyi bir kişi kolay yapamaz. Hakları bana ait olan bu sayfa ile artık size güzel yazılar paylaşacağım :)
Şablonunuzu yenilemek veya yeniden oluşturmak istiyorsanız bir iletişime geçin derim. Gerçekten mükemmel çalışmaları ve referansları var sayfasında :) 
Hepinizi çoook öpüyorummmm :))) 

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar